Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Directie spreekt met spelersgroep Feyenoord


8 december 2008 - Er is deze week een overleg tussen een afvaardiging van de spelersgroep en de directie van Feyenoord. "Het is geen ingelaste bijeenkomst", aldus directeur Eric Gudde in De Telegraaf. "Omdat regulier overleg met de spelersraad op de agenda staat en daarin zal die onvrede, als die leeft zoals in de krant staat, uiteraard ter sprake komen."

Feyenoord lijkt Gertjan Verbeek niet zo snel te laten vallen, ook het hondstrouwe Legioen ziet het vooralsnog zitten in de nuchtere Verbeek. Men lijkt het wel gehad te hebben met technisch manager Peter Bosz.

Bosz is verantwoordelijk voor de invulling van de nieuwe trainersstaf, medische staf, het aan- en verkoopbeleid en de ingeslagen weg naar een topsportklimaat in De Kuip. Tot op de dag van vandaag heeft het beleid geen resultaten opgeleverd, ondanks dat eist Bosz een sterk verbeterd contract nu zijn verbintenis in Rotterdam afloopt.


Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!