Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Schaars hoopt dat iedereen bij AZ blijft


8 december 2008 - AZ is de trotse koploper in de Eredivisie. Nu de transfermarkt in januari weer opent bestaat ook de kans dat een aantal spelers uit Alkmaar vertrekken. Europese topclubs houden de verrichtingen van AZ namelijk nauwlettend in de gaten.

"Als je bovenaan staat en de spitsen scoren elke week, weet je dat je in de 'picture' bent", aldus aanvoerder Stijn Schaars in de GPD-dagbladen. "AZ speelt geen UEFA Cup, dus onze spelers zijn daardoor nog interessanter voor andere clubs. We mogen overal nog Europees spelen."

Schaars vervolgt: "We willen graag dat het elftal bij elkaar blijft, maar we moeten de realiteit niet uit het oog verliezen. Als er een grote club komt met een dik salaris, kun je als elftal niet zeggen dat er een afspraak bestaat om hier te blijven."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!