Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV heeft morgen een kans tegen Liverpool


8 december 2008 - PSV heeft nog altijd kans op Europese overwintering. De ploeg van Huub Stevens mag zelf niet verliezen van Liverpool en is dan nog afhankelijk van het resultaat van Olympique Marseille-Atletico Madrid. De Europese bookmakers zien een overwinning van PSV tegen Liverpool wel zitten.

Liverpool staat aan kop in de Engelse Premiership maar is al geplaatst voor de volgende ronde van de Champions League. Het lijkt erop dat manager Benitez een aantal van zijn sterren rust zal geven. Duidelijk is in ieder geval al wel dat Fernando Torres niet van de partij zal zijn in Eindhoven vanwege een blessure.

Aan de kant van PSV lijkt Ibrahim Afellay het duel niet te gaan halen. De kans dat Danny Koevermans in actie komt is groter. De aanvaller is weliswaar een twijfelgeval maar blijft vooralsnog bij de wedstrijdselectie, morgen op de wedstrijddag zal er uiteindelijk een beslissing worden gemaakt over zijn inzetbaarheid.

Bookmaker Unibet weet nog niet waar het duel van morgen (dinsdag) naar toe zal gaan. Een overwinning van PSV levert 2,60 maal je inleg op, dat is ook voor Liverpool het geval. Een gelijkspel levert 3,20 keer je inleg op. Overigens ziet Unibet ook Olympique Marseille winnen van Atletico Madrid. Bij winst van de Fransen is PSV sowieso uitgeschakeld vanwege het onderlinge resultaat.

Wed nu bij Unibet! Nieuwe leden ontvangen bij een storting 50 euro GRATIS. Klik hier voor de voorwaarden.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!