Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Liverpool laat Ryan Babel niet gaan


9 december 2008 - Ryan Babel had graag de rest van het seizoen op huurbasis gespeeld voor Ajax, ook de Amsterdammers stonden hier positief tegenover. Liverpool stak hier echter een stokje voor.

"Ryan zit bij Liverpool naar zijn zin te veel op de bank, wil meer aan spelen toekomen en vroeg mij Ajax te polsen hoe zij tegenover een tijdelijke terugkeer stonden", aldus zaakwaarnemer Winny Haatrecht tegenover De Telegraaf.

"Nadat er enthousiast werd gereageerd, hebben we Liverpool gevraagd mee te werken. Maar de club wil hem niet laten gaan. Trainer Rafael Benitez vindt Ryan te belangrijk. Hopelijk gaat zich dat nu vertalen in speelminuten. Laat duidelijk zijn dat Ryan het verder uitstekend naar zijn zin heeft, maar om zich door te ontwikkelen heeft hij speeltijd nodig."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!