Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Twente twijfelt over Lance Davids


10 december 2008 - FC Twente weet nog niet of het in zee gaat met Lance Davids. De international van Zuid Afrika was de afgelopen week op proef en maakte een goede indruk, toch is de kans volgens TC Tubantia klein dat FC Twente met de speler in zee gaat.

De 23-jarige Davids zou een optie moeten zijn voor de positie van rechtsback en rechtshalf. De speler komt echter van buiten de Europese Unie en daardoor moet de speler ruim 400.000 euro per jaar aan salaris kosten.

Een voordeel is weliswaar dat Davids momenteel een transfervrije status heeft nadat hij na drie jaar Djurgardens IF besloot zijn contract niet te verlengen. Davids verzamelde tot dusver 13 caps voor Zuid Afrika.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!