Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Steven Pienaar mogelijk nog een jaar uit roulatie


10 februari 2004 - Het seizoen van Ajax speler Steven Pienaar lijkt voorbij. De Zuid-Afrikaanse aanvaller liep al vroeg in het seizoen een blessure op in zijn knieholte, waarvan hij de pijn dacht te verlichten door ijs. Door te lang ijs in de knieholte te hebben gelegd, heeft hij een blessure opgelopen aan een zenuw die daar zit. Eerder werd aangenomen dat Pienaar zes weken uit de roulatie zou zijn.

Nu wordt door de medische staf van Ajax uitgegaan van zes maanden tot een jaar. Pienaar kan dus mogelijk zelfs de voorbereiding op het nieuwe seizoen missen of zelfs de hele eerste competitiehelft van het seizoen 2004/2005. Ajax clubarts Edwin Goedhart, die op NOS Teletekst spreekt van een "zeldzame aandoening", baseert deze prognose op ervaringen van American Football-spelers bij vergelijkbare blessures.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!