Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Van Bommel en Bayern gaan praten


11 december 2008 - Mark van Bommel praat de komende dagen met de clubleiding van Bayern over een nieuw contract. De middenvelder van Oranje bevestigde de gesprekken tegenover de camera's van de NOS.

"De komende dagen gaat er wel wat gebeuren ja", aldus Van Bommel. Karl-Hein Rummenigge, de voorzitter van Bayern München, gaf vorige week al te kennen om de tafel te gaan zitten met Van Bommel en diens zaakwaarnemer over een nieuw contract.

Mark van Bommel begon het seizoen als aanvoerder van de Duitse topclub. Bij de recordkampioen zat Van Bommel echter geregeld op de bank en contractverlenging leek niet tot de mogelijkheden te horen. Nu gaan Bayern en Van Bommel toch praten over een nieuw contract, de huidige verbintenis loopt na dit seizoen af.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!