Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord zet Fer alsnog in Talent Pool


11 december 2008 - Feyenoord heeft een handreiking gedaan aan de investeerders van Talent Pool II. De Rotterdamse club heeft namelijk Leroy Fer alsnog ingebracht in deze pool, Fer was tot dusver nog niet ingedeeld in een bepaalde pool en vervangt daarmee Jacob Lensky. De Canadese middenvelder behoorde tot deze pool maar besloot te stoppen met betaald voetbal.

Ook de andere namen in Talent Pool II zullen niet de gewenste resultaten opleveren die Talent Pool I eerder al had met de transfer van Royston Drenthe naar Real Madrid en toekomstige transfers. In Talent Pool II zitten naast Leroy Fer namelijk Ron Vlaar, Sherif Ekramy, Serginho Greene, Dwight Tiendalli, Andwele Slory en Mitchell Schet.

Feyenoord heeft wel voorwaarden verbonden aan de plaatsing van Fer aan Talent Pool II. Mocht de middenvelder eerder worden verkocht dan andere spelers in het fonds dan wordt deze gebruikt als buffer indien de verkoop van andere spelers uit de pool te weinig zouden opleveren.


Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!