Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Sollied wil Heerenveen nog niet verlaten


11 december 2008 - Trond Sollied is niet van plan om SC Heerenveen nu al weer te gaan verlaten voor een baan als bondscoach van Noorwegen. De trainer van de Friezen vindt het te vroeg om Heerenveen al weer te verlaten om zo de opgestapte Age Hareide bij Noorwegen te vervangen.

Trond Sollied voelde zich vereerd door de interesse van Noorwegen voor de functie van bondscoach, de Noorse oefenmeester vertrekt echter niet bij Heerenveen. Sollied tegenover het Algemeen Dagblad: "Dat is niet verstandig. Ik werk hier pas zes maanden."

SC Heerenveen was eventueel te praten over de voorwaarden van een vertrek. "Als wij een verzoek vanuit Noorwegen zouden hebben, hadden we dat heel open met Sollied besproken," aldus algemeen directeur Yme Kuiper. "Maar het is niet aan de orde."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!