Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

KNVB straft Heracles en Fortuna Sittard


11 december 2008 - De KNVB heeft vandaag zowel Fortuna Sittard als Heracles Almelo een straf opgelegd naar aanleiding van wangedrag van de eigen supporters bij respectievelijk de duels Heracles-Ajax en MVV-Fortuna Sittard

Bij Heracles Almelo - Ajax waren er de nodige ongeregeldheden vanwege het gooien van voorwerpen richting spelers van Ajax alsmede de scheidsrechter. De KNVB besloot Heracles naar aanleiding hiervan een boete op te leggen van 7500 euro.

Fortuna Sittard mag juist bij de volgende uitwedstrijd tegen MVV geen eigen fans meenemen. Aanleiding hiervan zijn de vernielingen bij het duel tussen beide clubs vorige maand. Ook gooiden fans van Fortuna Sittard de nodige voorwerpen het veld op.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!