Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Van der Sar plakt er nog een jaar aan vast


11 december 2008 - Edwin van der Sar zet vermoedelijk vrijdag zijn handtekening onder een nieuwe contract bij Manchester United. De 38-jarige doelman voegt dus een extra seizoen terug aan zijn toch al imposante loopbaan en dat bij een van de grootste clubs ter wereld.

"We waren al een paar weken met elkaar in gesprek en zijn er nu uit", aldus, de zaakwaarnemer van Edwin van der Sar, Rob Jansen tegenover NOS Teletekst. Jansen vermoedt dat Manchester United het nieuws morgen (vrijdag) naar buiten zal brengen.

Van der Sar, die al sinds 2005 voor Manchester United uitkomt en eerder speelde voor Ajax, Juventus en Fulham, plakt dus nog een jaartje aan zijn loopbaan. Van der Sar stopte onlangs definitief als international, de doelman is record-international met 130 interlands op zijn naam.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!