Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Inter Milan aast op Afellay


13 december 2008 - Inter Milan zou zich bij PSV hebben gemeld om Ibrahim Afellay over te nemen, zo meldt de Italiaanse krant Tuttosport. Inter Milan zou bij PSV navraag hebben gedaan over de transfersom.

Volgens Tuttosport wil Inter-trainer Mourinho zijn selectie in januari grondig gaan renoveren. Een aantal spelers die niet voldoen moeten vertrekken, daar tegenover zou de komst van een aantal nieuwe spelers waaronder ook Afellay moeten staan.

Mourinho zou Afellay al volgen sinds hij manager was van Chelsea. Volgens Tuttosport is Inter Milan van plan een bod van 10 miljoen euro te doen op de international van PSV. Dat bedrag is vermoedelijk te laag want in augustus wees PSV eenzelfde bod van Manchester City nog af.


Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!