Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

NEC beleeft goede generale in Tilburg


14 december 2008 - NEC beleefde in Tilburg een goede generale in de aanloop van het beslissende UEFA Cup-duel tegen Udinese. De ploeg van Mario Been won met 2-1 van Willem II.

NEC was gewoon de bovenliggende partij en pakte dan ook geheel terecht de drie punten in Tilburg. Voor rust opende Jhon van Beukering de score, na rust zou Rachi Bouaouzan de score verder uitbouwen. Pas tien minuten voor tijd scoorde Rens van Eijden tegen maar NEC zou niet wankelen.

Nadat de openingsfase nog voor Willem II was, was het daarna vooral NEC dat voetbalde. De openingstreffer van Van Beukering kwam dus zeker niet uit de lucht vallen. Opvallend was ook het regelmatig doorschuiven van verdediger Peter Wisgerhof waar Willem II niet echt raad mee wist.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!