Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Roda JC blijft Kaliciak volgen


11 februari 2004 - Roda JC houdt de verrichtingen van de 29-jarige Pool Grzegorz Kaliciak de komende tijd in de gaten. De linksbenige verdediger, die van 1996 tot 1998 al uitkwam voor het Belgische Sint Truiden, was afgelopen week op proef. Aangezien Polen deze zomer toetreed tot de Europese Unie hoeven Nederlandse clubs over enkele maanden niet meer zo'n hoog salaris voor Niet-EU spelers te betalen als nu het geval is.

Roda-trainer Wiljan Vloet zegt een redelijk beeld van de speler van Wisla Krakow te hebben. Vloet liet zich niet uit over de kansen van de Pool op een contract. ,,Daarvoor is het nog veel te vroeg. We weten wat hij kan en vooral ook wat hij niet kan. We houden hem in het oog en zullen eerst andere alternatieven bekijken.'' Aldus Vloet in het Limburgs Dagblad (www.ld.nl)


Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!