Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Bosvelt wordt assistent-trainer bij Go Ahead Eagles


15 december 2008 - Paul Bosvelt gaat na de winterstop aan de slag bij Go Ahead Eagles. De voormalig international krijgt een rol binnen de technische staf van de club uit de Jupiler League, Bosvelt wordt namelijk assistent-trainer van Andries Ulderink.

Een andere oud-speler, Michel Boerebach, blijft gewoon aan als eerste assistent van Go Ahead Eagles. Naast Boerebach krijgt trainer Andries Ulderink dus een tweede assistent in de naam van Paul Bosvelt.

Paul Bosvelt speelde in zijn actieve loopbaan vijf jaar voor Go Ahead Eagles. Tussen 1989 en 1994 verdedigde Bosvelt de clubkleuren van de Eagles. Later zou Bosvelt nog spelen voor FC Twente, Feyenoord, Manchester City en Vitesse. Tevens was Bosvelt international van Oranje, zo was hij tijdens Euro 2008 een basiskracht.


Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!