Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Mario Been kan en wil langer bij NEC blijven


16 december 2008 - Mario Been wil graag nog een paar seizoenen bij NEC blijven. Dat gevoel is wederzijds want ook NEC hoopt door te kunnen met de succesvolle trainer.


"Dat klopt", laat de trainer van de dit jaar zo succesvolle Nijmeegse club weten. Been en NEC hebben de afgelopen maand enkele vruchtbare gesprekken gevoerd. "Mario heeft het naar zijn zin bij ons", aldus technisch directeur Carlos Aalbers tegenover Omroep Gelderland. "Met de P (plezier,red.) in zijn PIT-systeem zit het goed."

Been kan voor twee jaar bijtekenen, tot medio 2012. "Hij ziet ook de P van perspectief. En er is nog een P (van prestaties, red.) belangrijk. Het zou mooi zijn als we een toch al geweldig 2008 hiermee kunnen afsluiten."

Foto: Sfeeractie naar aanleiding van het duel NEC - Dinamo Boekarest. Super Mario die samen met NEC Europa tegemoet gaat.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Omroep Gelderland |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!