Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Van Basten bevestigt interesse in Elia


16 december 2008 - Ajax-coach Marco vna Basten heeft bevestigd dat zijn club zich bij FC Twente heeft gemeld voor Eljero Elia. Volgens Van Basten is er zelfs al met de buitenspeler gesproken.

"Wij vinden Elia een hele goede voetballer", verklaarde Van Basten dinsdag op de persconferentie in de aanloop naar het duel Ajax-Slavia Praag. "Daarom hebben we aan FC Twente gevraagd of we met hem mochten praten. We overleggen nu intern hoe we verder moeten handelen."

Tussen 2000 en 2002 speelde Elia ook al bij Ajax, toen in de jeugdopleiding waar hij uiteindelijk werd weggestuurd. ADO Den Haag pikte de speler op en hier groeide hij uit tot een gevaarlijke aanvaller. Bij FC Twente speelt Elia sinds 2007 en is daar nu een van de revelaties van het huidige seizoen geworden. Elia heeft bij FC Twente nog een contract tot de zomer van 2010.


Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!