Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

NEC en Mario Been naderen akkoord


17 december 2008 - Mario Been staat op het punt een nieuw contract te tekenen bij NEC. De oefenmeester heeft in Nijmegen nog een verbintenis tot en met de zomer van 2010 maar kan een nieuw verbeterd contract tegemoet zijn, de onderhandelingen zijn nagenoeg afgerond.

"We zijn er zo goed als uit, het gaat alleen nog om het aantal consumptiebonnen dat ik per wedstrijd krijg”, knipoogde Been tegenover de opgekomen media voor de persconferentie van NEC - Udinese. "Ik heb het enorm goed naar mijn zin, ik zie veel perspectief, wil doorgroeien en hier graag nog een aantal jaren blijven werken."

Mario Been is sinds de zomer van 2006, nadat hij Excelsior in de Eerste Divisie kampioen had gemaakt, trainer van NEC. Vorig jaar steunde de clubleiding van NEC hem openlijk door Been een nieuw contract aan te bieden ondanks dat de club in de onderste regionen van de Eredivisie bivakkeerde. Been bleef aan en haalde uiteindelijk Europees voetbal. Dit seizoen behoort NEC tot de subtop en heeft het nog uitzicht op Europese overwintering.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!