Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Sikora staat voor Australisch avontuur


17 december 2008 - In de nadagen van zijn loopbaan reist Victor Sikora de hele wereld over. Na een avontuur van enkele maanden bij FC Dallas lijkt de aanvaller nu een contract te gaan tekenen bij het Australische Perth Glory, zo meldt RTV Oost.

Het avontuur van Sikora in de Verenigde Staten was op persoonlijk vlak een groot succes te noemen, sportief wist de aanvaller echter niet te overtuigen. Sikora kwam slechts een handvol duels in actie en kreeg vooralsnog geen nieuwe verbintenis aangeboden. De aanvaller besloot zijn conditie op peil te houden bij Go Ahead Eagles, de club waar zijn loopbaan begon.

Perth Glory bood uitkomst voor Sikora. De club plaatste zich eerder dit jaar voor de Aziatische Champions League, waar Adelaide United afgelopen seizoen de finale behaalde. Perth Glory staat momenteel zevende in de Australische competitie. In Nederland kwam Sikora eerder uit voor Vitesse, Ajax en NAC Breda.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!