Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Twente wil Elia absoluut niet kwijt


17 december 2008 - Eljero Elia krijgt van FC Twente geen toestemming om te praten met Ajax. Trainer Steve McLaren wil de rappe buitenspeler niet laten gaan, de Engelsman wil zijn selectie in januari zelfs verder gaan versterken.

De nummer drie van de Eredivisie hoeft Elia financieel gezien niet te verkopen en is dat dan ook niet van plan. Steve McLaren wil Elia gewoon niet kwijt, ondanks dat Elia wel wat voelt voor een overgang naar Ajax. Marco van Basten sprak eerder al eens oriënterend met de aanvaller over een mogelijke overgang.

Eljero Elia ontbreekt vermoedelijk in de basiself van FC Twente voor het UEFA Cup-duel tegen Paris St. Germain. McLaren geeft de speler rust, het heeft dus niets met de transferperikelen te maken. Ook Kenneth Perez krijgt vermoedelijk rust.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!