Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Wielaert gaat verlengen bij Twente


17 december 2008 - Rob Wielaert staat op het punt een nieuw contract bij FC Twente te tekenen, zo meldt het Algmeeen Dagblad. De aanvoerder van FC Utrecht zou een nieuw en verbeterd contract kunnen ondertekenen tot en met de zomer van 2011.

Er zullen nog een aantal details moeten worden uitgewerkt, maar het heeft er veel weg dat Wielaert uiteindelijk een nieuw contract zal gaan tekenen. De international van Nederland B stond aan het begin van het seizoen nog in de belangstelling van Ajax, maar FC Twente hield voet bij stuk.

Ajax zou nu opnieuw van plan zijn om een bod te doen op de routinier. De kansen zouden voor Ajax zijn toegenomen omdat in de onderhandelingen Wielaert en zijn zaakwaarnemer een gelimiteerde transfersom willen opneme, welke volgens het Algemeen Dagblad 3 miljoen euro zou moeten bedragen. Als Twente en Wielaert tot een akkoord komen zal er vermoedelijk een gentlements agreement zijn waarbij de verdediger minimaal het seizoen in Enschede afmaakt.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!