Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ajax speelt gelijk tegen Slavia Praag


17 december 2008 - Ajax eindigt de groepsfase van de UEFA Cup op een tweede plaats en treft daarmee in de knock-out fase een nummer drie uit de groepsfase van de Champions League. De ploeg van Marco van Basten speelde vanavond met 2-2 gelijk tegen Slavia Praag.

Al na drie minuten kende Ajax een uitstekende start van de laatste wedstrijd in de groepsfase van de UEFA Cup. Het was de Belg Jan Vertonghen die boven iedereen uitstak en de 1-0 binnenkopte. Ajax leek met het vroege doelpunt op rozen te zitten.

Slavia Praag zou via Jaroslav Cerny na dertien minuten spelen al wee gelijkomen. Nog voor rust zou Slavia Praag in de Amsterdam ArenA brutaal de leiding nemen. Een inzet van Marek Jarolim werd vijf minuten voor rust door Gregory van der Wiel werd verlengd en belandde zo achter Kenneth Vermeer.

In de tweede helft ging Ajax nadrukkelijk op zoek naar de gelijkmakr. Uiteindelijk viel die pas in de slotfase van het duel. In de zestien van Slavia Praag werd Luis Suarez 'neergehaald' in de ogen van de scheidsrechter en kreeg hiervoor een strafschop, het leek echter meer op een schwalbe. De aanvaller Uruguay nam zelf de bal en scoorde met een panenka. In Amsterdam zou het bij 2-2 blijven.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!