Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Makaay heeft ondersteuning ploeggenoten nodig


17 december 2008 - Roy Makaay maakte na afloop van het duel Feyenoord - Lech Poznan duidelijk dat hij totaal geen ondersteuning had in de punt van de aanval, iets wat de afgelopen duels ook al het geval was.

De aanvaller, bij absentie van Van Bronckhorst en Hofland vandaag aanvoerder, over het duel tegen Lech Poznan tegenover De Telegraaf: "We wilden het toernooi toch graag nog goed afsluiten, maar dat is helaas niet gelukt. In de tweede helft hebben we het zeker niet slecht gedaan. We kregen ook een paar kansen op de gelijkmaker. Het zat echter weer niet mee."

Makaay was ook kritisch. "We stonden een paar keer slecht te dekken achterin. Daardoor viel ook het doelpunt. Voorin was ik best wel eenzaam, ja. Dat is de laatste weken steeds het geval. Ik sta nogal ge´soleerd. Ik heb ondersteuning nodig. Dat zal ook de komende wedstrijden beter moeten gaan."

"Ik kan me heel goed voorstellen dat hij dat vindt", zo reageerde Gertjan Verbeek. "Hij heeft ook gelijk. Roy is afhankelijk van het voetbal om hem heen. Dat hield in deze wedstrijd tegen Lech Poznan inderdaad weer niet over. Het begint al met de opbouw van achteruit die niet goed bij hem aankomt. Met een paar aanvallende wissels heb ik geprobeerd om Makaay na de rust wat beter te ondersteunen. Dat lukte aardig, maar helaas leverde een aantal kansen geen doelpunt op."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!