Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

NAC wil Schilder nog altijd van Ajax verlossen


18 december 2008 - NAC Breda wil in januari opnieuw een poging wagen voor Robbert Schilder. De 22-jarige speler heeft bij Ajax opnieuw te horen gekregen dat hij mag vertrekken. Ajax zou nu ook openstaan voor een eventuele verhuurperiode.

Onder trainer Marco van Basten speelde Schilder dit seizoen slechts in drie competitieduels. Nu Van Basten zijn selectie wil terugbrengen naar 24 spelers is Schilder mogelijk een van de slachtoffers.

NAC Breda wil de speler graag oppikken in Amsterdam. Afgelopen zomer ketste een overgang af op de vraagprijs van Ajax. Nu Ajax ook openstaat voor een verhuurperiode lijkt er een oplossing voor alle partijen nabij.

Ajax verhuurde Schilder al twee keer aan Heracles Almelo. In het seizoen 2006/2007 maakte Schilder indruk bij Heracles dat Ajax besloot hem aan het einde van dat seizoen terug te laten keren. Vervolgens rook Schilder aan het eerste elftal om in de winterstop van het seizoen 2007/2008 toch weer verhuurd te worden.


Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!