Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

NEC wil geschiedenis schrijven


18 december 2008 - Vanavond kan NEC historie schrijven door zich te plaatsen voor de volgende ronde van het UEFA Cup. Het grote publiek blijft helaas verstoken van livebeelden van NEC - Udinese. De NOS besloot het beslissende duel niet uit te zenden zodoende zenden nu Omroep Gelderland en Eredivisie Live het duel rechtstreeks uit.

Om 20.45 uur zal De Goffert kolken. De spelers betreden dan het veld en zullen het tegen elkaar opnemen. NEC tegen de Italiaanse subtopper Udinese. Mogelijk dat NEC tegen het reeds geplaatste Udinese aan een gelijkspel genoeg heeft. Hiervoor moet Tottenham Hotspur wel op eigen veld winnen van Spartak Moskou.

NEC wil nog niet aan de verschillende scenario's denken. Eerder dit toernooi leek de positie nog uitzichtloos. Een voorsprong in Zagreb werd verspeeld en Dinamo ging er met de drie punten aan de haal, terwijl Tottenham in Nijmegen te sterk bleek. Vervolgens was er de stunt in Moskou waardoor er voor NEC nog van alles mogelijk is.

Udinese is dus al zeker van de volgende ronde en zullen dan ook bij hun gedachte zijn voor het duel van zondag wanneer men in de Serie A AC Milan zal treffen. "Om eerste in de poule te worden, hebben ze n punt nodig," zegt Been in het Algemeen Dagblad. "Ik kan niet vertellen of ze dit duel serieus nemen. Maar als ik hun was, zou ik dat wel doen. Wij willen winnen. We gaan ons eigen spel spelen, maar moeten hun omschakeling goed in de gaten houden. Bij balverlies zijn ze er zo vandoor. Daarom moeten we op de nul voetballen en niet met bijvoorbeeld acht man voor de bal komen."

NEC is vanavond in ieder geval de grote favoriet volgens de verschillende bookmakers. Voor een overwinning van NEC wordt door Unibet bijvoorbeeld 1,80 maal de inleg uitgekeerd. Voor Udinese is dat 4 keer de inleg. Wed nu 50 euro GRATIS als nieuw lid van Unibet!!!!

Vermoedelijke opstelling NEC: Babos; Dani, Wisgerhof, Zomer, El-Akchaoui; Sibum, Schne, Davids; Saidi, Van Beukering, Bouaouzan.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!