Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Omniworld vindt in Wisman nieuwe trainer


18 december 2008 - Henk Wisman wordt de nieuwe trainer van FC Omniworld. De 51-jarige oefenmeester wordt de opvolger van Peter Boeve die aan het einde van het seizoen vertrekt. FC Omniworld besloot Boeve geen nieuwe verbintenis aan te bieden.

Wisman tekende in Almere een contract voor twee seizoenen. Het is nog onbekend wat de naam is van de club die Wisman komend seizoen coacht, FC Omniworld is immers op zoek naar een nieuwe naam waarmee men komend seizoen in de Jupiler League wil acteren.

In het verleden was Wisman werkzaam bij FC Volendam, FC Den Bosch en Fortuna Sittard. De geboren Amsterdammer werd overal voortijdig ontslagen. Wisman was ook enige tijd werkzaam voor de Armeense voetbalbond.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!