Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Mario Been tekent bij in Nijmegen


19 december 2008 - Na de 2-0 zege van NEC op Udinese en de vuurwerkshow maakte de stadionomroeper van de Goffert de fans nog uitzinniger. De omroeper meldde namelijk dat NEC en Mario Been het eens zijn geworden over een nieuwe verbintenis tot de zomer van 2012.

Mario Been had in Nijmegen nog een contract tot de zomer van 2010. Onder verbeterde voorwaarden tekende de oefenmeester nu een nieuwe en langdurige verbintenis.

Het kan verkeren en er is al zo vaak naar gerefereerd. Vorig jaar januari bivakkeerde Been met NEC in de onderste regionen van de Eredivisie. Het bestuur van NEC bleef achter Been staan en verlengde zijn contract.

NEC kende een uitstekende tweede seizoenshelft en kwalificeerde zich voor de UEFA Cup. Inmiddels is NEC een subtopper in de Eredivisie en is het Europees overwintert.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |



Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!