Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Eredivisie Live blijft doorgroeien


19 december 2008 - Het aantal abonnees van Eredivisie Live, het voetbalkanaal van de clubs, blijft gestaag doorgroeien. Ongeveer vier maanden na de start van de competitie zijn er inmiddels 300.000 abonnementen afgesloten, een forse groei van 50%.

De directie van de Eredivisie CV, bestaande uit Alex Tielbeke en Frank Rutten, is zeer tevreden over de ontwikkeling van Eredivisie Live. Frank Rutten: "Na de vliegende start van Eredivisie Live, met 200.000 abonnees in de eerste maand, heeft de groei zich de afgelopen weken gestaag doorgezet. Nu de winterstop nadert hebben al 300.000 huishoudens een abonnement op Eredivisie Live, wat een groei betekent van maar liefst 50% ten opzichte van september." Alex Tielbeke vult aan: "Bovendien hebben we er vertrouwen in dat we dit seizoen nóg een stap voorwaarts kunnen maken want de Eredivisie is onvoorspelbaar en spannender dan ooit. De winterstop is een ideaal moment om alsnog in te stappen en de ontknoping van de competitie live te beleven vanaf je eigen tribune in de huiskamer."

Eredivisie Live heeft zich in korte tijd ontwikkeld tot hét nationale voetbalkanaal, van de clubs en voor de fans. Met een succesvolle start achter de rug blijft de blik nu naar voren gericht. Frank Rutten: "We liggen op dit moment uitstekend op schema. Wat veel vertrouwen biedt is dat zowel het bereik als het gebruik van digitale televisie een alsmaar stijgende lijn vertoont en die ontwikkeling is onomkeerbaar. Daar zullen we ook in de toekomst van kunnen profiteren. We zijn overduidelijk op de goede weg maar na vijf jaar zullen we pas echt weten waar we staan."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!