Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Veel coaches worden gelinkt aan FC Utrecht


23 december 2008 - De opvolging van Willem van Hanegem als trainer bij FC Utrecht houdt de gemoederen in de Domstad bezig. Wat zou eigenaar Frans van Seumeren van plan zijn? Een bekende naam als trainer of juist een coach die in het verleden als speler actief was bij FC Utrecht.

Uiteraard bestaat er een kans dat Ton du Chatinier het seizoen in Utrecht gewoon gaat afmaken, de kans hierop is echter bijzonder klein. Wel is aannemelijk dat Du Chatinier de eerste assistent zal blijven, ook bij een nieuwe trainer.

Co Adriaanse wordt in Utrecht veelvuldig genoemd als de nieuwe trainer. De voormalig coach van AZ, Ajax en FC Porto zit voorlopig echter goed bij Red Bull Salzburg waar hij iets mooi aan het opbouwen is. Een overgang van de Amsterdammer lijkt zodoende enigzins uitgesloten.

Andere namen die in Utrecht veelvuldig worden genoemd zijn de oud-spelers Gert Kruys en Frans Adelaar. Kruys is momenteel werkzaam als trainer van FC Dordrecht en zou daarmee eventueel een optie zijn. Frans Adelaar was in het verleden ook al werkzaam in de Galgenwaard en is thans werkzaam bij Volendam. Adelaar lijkt voorlopig niet voor te komen op de 'welbekende' lijstjes.

In Utrecht worden ook de namen van trainers als Aad de Mos, Ernie Brandts en Raymond Atteveld genoemd. Het genoemde drietal zit momenteel zonder club.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!