Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

De Graafschap wil Pinxten of Altheer


23 december 2008 - De Graafschap wil zich in januari versterken met een verdediger nu voormalig aanvoerder Joost Volmer voor vijf duels geschorst is. Volgens De Gelderlander zijn Harold Pinxten (KVSK United) en Jeffrey Altheer (Excelsior) de voornaamste kandidaten.

De voorkeur van De Graafschap gaat uit naar de dertigjarige Harold Pinxten. De nieuwe technisch directeur Leen Looyen bekeek de verdediger onlangs al in een cmopetitieduel van KVSK United, een Belgische Tweede Klasser. De Graafschap verwacht Pinxten voor een klein bedrag over te kunnen nemen aangezien de verdediger een aflopend contract heeft bij de club uit Lommel.

Een andere optie voor De Graafschap is de talentvolle Jeffrey Altheer. De verdediger genoot zijn opleiding bij Feyenoord en is door die club momenteel verhuurd aan Excelsior. Trainer Henk van Stee kent de jonge verdediger nog goed van zijn tijd in Rotterdam.

Naast een verdediger wil De Graafschap zich ook versterken met een extra aanvaller. Volgens De Gelderlander zou Ruud Berger (RKC Waalwijk) een voorname optie zijn. Berger is momenteel clubtopscorer van RKC met acht competitietreffers.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!