Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Zwolle wil doelman Boer 'levenslang' binden


24 december 2008 - Diederik Boer kan zijn loopbaan afsluiten bij FC Zwolle. Er ligt voor de 28-jarige doelman een nieuw vijfjarig contract klaar met een optie voor nog eens twee jaar. Boer twijfelt nog omdat hij met zijn aflopende verbintenis interessant kan zijn voor een club uit de Eredivisie.

"Dat is bijna levenslang", aldus Boer in De Stentor die erg twijfelt over de aanbieding. Al vier jaar is de keeper eerste doelman bij FC Zwolle en nu wil hij mogelijk zijn horizon verbreden. "Bij een behoorlijke eredivisieclub - tussen de plaatsen zes en twaalf - wil ik best als tweede doelman beginnen. Lukt het niet, dan blijf ik net zo lief in Zwolle."

Naast de doelman hebben ook Dennis van der Wal, Erik Bakker en boegbeeld Albert van der Haar een nieuwe verbintenis aangeboden gekregen. Van der Wal en Bakker kunnen in Zwolle een nieuw driejarig contract tekenen, terwijl Van der Haar een jaar langer kan blijven.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!