Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Mogelijk wintertransfer voor Biseswar


28 december 2008 - Diego Biseswar bloeide dit seizoen op in het eerste elftal van Feyenoord. De aanvaller is momenteel zelfs gedeeld clubtopscorer met zes doelpunten, ook Makaay kwam tot dat aantal. Toch zou Biseswar in januari Feyenoord mogelijk gaan verlaten.

Volgens De Telegraaf wil Feyenoord af van Biseswar mocht de aanvaller geen nieuw contract gaan tekenen in Rotterdam. Biseswar heeft in Rotterdam namelijk nog een contract tot het einde van het seizoen en Feyenoord kan het zich niet permitteren om een speler transfervrij te laten gaan.

Diego Biseswar zou in de belangstelling staan van een aantal clubs uit Engeland. Opvallend is wel dat aan het begin van het seizoen technisch directeur Peter Bosz nog aan Biseswar vertelde dat er geen plaats meer voor hem was. Diezelfde Bosz spreekt nu met Bisewar over contractverlenging.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!