Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Deense aanvaller bezoekt FC Groningen


28 december 2008 - FC Groningen hoopt opnieuw in Scandinavie versterking te vinden. De Groningers willen graag een aanvaller aan de selectie toevoegen nu Berry Powel de club gaat verlaten voor ADO Den Haag. FC Groningen heeft de 21-jarige Deense aanvaller Nicklas Pedersen op het oog.

Pedersen speelt momenteel nog in eigen land voor FC Nordsjælland. Zondag zat de aanvaller op de tribune in de Euroborg bij FC Groningen - SC Heerenveen om een eerste indruk van de club te krijgen.

"Nicklas Pedersen was hier ter oriëntatie", aldus manager technische zaken Henk Veldmate tegenover het Dagblad van het Noorden. "Maar ik kan niet ontkennen dat hij een serieuze kandidaat is."

Pedersen heeft bij het Deense Nordsjælland nog een contract tot de zomer van 2010. Beide partijen zijn inmiddels met elkaar in gesprek maar tot een akkoord kwam het tot dusver niet. Pedersen speelt sinds 2007 voor Nordsjælland.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!