Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Schreuder wordt assistent van Bos


5 januari 2009 - Alfred Schreuder stopt per direct met zijn actieve voetballoopbaan en zal de nieuwe trianer van Vitesse, Theo Bos, gaan ondersteunen. De 36-jarige Schreuder begint binnenkort met zijn cursus coach betaald voetbal en zal als stagair de nieuwe hoofdtrainer gaan ondersteunen. Met de komst van Schreuder lijkt de rol van Edward Sturing uitgespeeld.

In het verleden is er een conflict geweest tussen de voormalige vrienden en ploeggenoten Theo Bos en Edward Sturing. Ondanks dat er al een eerste gesprek tussen beide is geweest, lijkt het erop dat Edward Sturing uit Arnhem moet vertrekken of zal worden weggepromoveerd.

"Edward heeft nog wat meer tijd nodig. Volgende week, als we terug zijn van ons trainingskamp in Turkije, volgt er nog een gesprek met Theo Bos. We hopen dat we er alsnog met hem uitkomen. Theo staat er heel relaxed in, maar duidelijk is wel dat we zijn lijn volgen", aldus algemeen directeur Paul van der Kraan van Vitesse in De Telegraaf.

"Ik denk dat dit het juiste moment is om deze stap te zetten", aldus Schreuder. "Theo (Bos, red) liep enkele jaren geleden stage als trainer bij RKC, toen ik daar speelde", vertelt Schreuder. "Hij maakte toen een prima indruk. Ik had een klik met hem en denk dat ik onder Theo een goede start als beginnend trainer kan maken."


Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!