Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Van Hintum verwacht terugkeer Sturing


5 januari 2009 - Technisch directeur Marc van Hintum verwacht dat het allemaal goed komt in de invulling van de technische staf. Door de entree van Alfred Schreuder als assistent-trainer was het de verwachting dat Edward Sturing zou moetne vertrekken. Van Hintum gaat ervan uit dat ook Sturing als assistent aanblijft.

Marc van Hintum tegenover Omroep Gelderland: "We gaan daar na het trainingskamp een gevolg aan geven. Het moet gewoon rondkomen. Wij vinden Edward een vakman en onze nieuwe trainer Theo Bos staat ook open voor samenwerking."

Alfred Schreuder zal in ieder geval op het trainingskamp in Turkije als eerste assistent fungeren. "Hij gaat stage lopen en is toegevoegd op verzoek van Theo en ons, maar het is de intentie dat Edward ook terugkeert als assistent-trainer."


Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!