Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Martijn Reuser langer bij NAC


5 januari 2009 - NAC Breda heeft vertrouwen in het herstel van Martijn Reuser. De clubleiding van NAC Breda besloot namelijk de optie in het aflopende contract met de geblesseerde middenvelder te lichten waardoor Reuser ook komend seizoen onder contract staat in Breda.

Martijn Reuser maakte afgelopen zomer de overstap van RKC Waalwijk naar NAC Breda. Onder trainer Robert Maaskant leefde de middenvelder helemaal op en had hij zelfs een basisplaats te pakken. In negen competitieduels kwam Reuser eenmaal tot scoren.

Eind oktober liep Reuser echter een zware schouderblessure op waar zelfs een operatie aan te pas moest komen. Reuser is daar momenteel herstellende van. In de tweede seizoenshelft zal Reuser ongetwijfeld weer minuten maken.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!