Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Seizoen De Guzman al voorbij


5 januari 2009 - Feyenoord moet het de rest van het seizoen stellen zonder Jonathan de Guzman. De talentvolle middenvelder werd vandaag geopereerd aan zijn knie waarbij een stukje van zijn meniscus is verwijderd. Volgens Feyenoord is de Canadese middenvelder met Nederlands paspoort tot het einde van het seizoen uitgeschakeld.

Normaliter is men bij een meniscusoperatie na zes weken al weer speelklaar, de operatie van De Guzman is dus wat steviger. Dit seizoen kwam De Guzman mede door een vervelende bovenbeenblessure slechts twee duels in actie. Na zijn bovenbeenblessure kreeg De Guzman al snel last van zijn knie waar hij nu aan is opgereerd.

Feyenoord zit met de kwestie in de maag. De Guzman heeft namelijk nog maar een contract tot de zomer van 2010 en dit jaar had de middenvelder dan ook graag een transfer verdiend naar een grotere club. Nu De Guzman de rest van het seizoen buitenspel staat lijken de clubs komende zomer niet in de rij voor hem te staan. Het kan zodoende voorkomen dat Feyenoord de middenvelder over anderhalf jaar transfervrij ziet vertrekken.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!