Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Groningen heeft Pedersen binnen


5 januari 2009 - FC Groningen heeft izch per direct versterkt met de Deense aanvaller Nicklas Pedersen. De 21-jarige aanvaller tekende vandaag een contract voor 4,5 jaar. FC Groningen betaalt 2,2 miljoen euro voor de spits van FC Nordsjaelland.

De transfer is nog onder voorbehoud van een medische keuring op maandagavond, vermoedelijk zal dit echter geen problemen opleveren en is de overgang een feit. Daarmee speelt FC Groningen snel in op het vertrek van Berry Powel en lijkt het de selectie opnieuw een Scandinavische kwaliteitsinjectie te geven.

Pedersen is met zes treffers in veertien wedstrijden momenteel clubtopscorer van FC Nordsjaelland. Vorig seizoen scoorde Pedersen driemaal in elf duels. De aanvaller lijkt op basis van zijn cijfers geen echte goalgetter maar toch verwachten insiders dat dit in korte tijd gaat gebeuren.

De Deense aanvaller zal indien de medisch keuring met positief gevolgd is verlopen dinsdagochtend al met de selectie van FC Groningen afreizen naar het Spaanse Marbella voor een trainingskamp.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!