Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Saeijs eist zekerheid van ADO Den Haag


5 januari 2009 - Het is nog twijfelachtig of Jan Paul Saeijs daadwerkelijk terugkeert bij ADO Den Haag. De dertigjarige verdediger wil duidelijkheid en in feite zijn loopbaan afsluiten bij Den Haag. De clubleiding van ADO Den Haag wil vooralsnog echter niet verder gaan dan een contract van anderhalf jaar en dat ziet Saeijs niet zitten.

"Daarmee laat ADO Den Haag in mijn ogen echt een kans liggen," aldus Saeijs in het Algemeen Dagblad. "Wat ADO momenteel nodig heeft is een centrale verdediger en ik denk dat ik direct een bepalende speler kan zijn voor het elftal. Natuurlijk, ik ben dertig jaar. Maar ik kan zeker nog vier jaar mee en misschien wel langer."

ADO Den Haag heeft sinds enige tijd een beleid om oudere spelers niet meer voor langere tijd te binden. "Daar heeft deze club in het verleden te vaak leergeld voor moeten betalen," weet trainer André Wetzel. "De risico's zijn bij die spelers veel te groot. Daar beginnen wij dus niet meer aan."

Saeijs kan begrip opbrengen voor het beleid van ADO Den Haag. "Maar," countert de verdediger in het Algemeen Dagblad, "Wetzel weet ook wel dat ik niet zomaar m'n geld op kom halen in Den Haag. Kies ik voor ADO dan kies ik voor zekerheid met in mijn achterhoofd mijn familie en bedrijf (Saeijs runt een sportzakenketen, red.). Dan zet ik ambities zoals een buitenlands avontuur definitief uit mijn hoofd."

Wetzel: "Hij kan bij ons hetzelfde verdienen als bij Roda JC én wel spelen. Een langer verblijf moet hij dan zelf afdwingen met prestaties."

Saeijs: "Maar stel dat ik mijn enkel breek of ADO straks niet verder met mij wil. Moet ik dan als speler van 32 mijn loopbaan beëindigen? Dat risico is mij te groot. Bovendien, ik hoef niet per se weg. Ik heb nog een contract voor anderhalf jaar bij Roda. Mijn verwachting? ADO moet nu écht met iets goeds komen. Minstens tweeënhalf jaar, maar dan wel met een heel goede optie."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!