Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Van Mourik richt zich op maatschappelijke loopbaan


6 januari 2009 - Colin van Mourik is van plan een punt te zetten achter zijn profloopbaan. De 23-jarige vleugelverdediger heeft er de afgelopen jaren alles aan gedaan te slagen in het profvoetbal maar staat bij Vitesse op een zijspoor. Nu zou Van Mourik willen kiezen voor een maatschappelijke loopbaan in combinatie met het spelen voor zondaghoofdklasser JVC Cuijk.

"Ik kom zelfs bij Jong Vitesse nauwelijks aan spelen toe", aldus Van Mourik aan de Gelderlander. "Ik heb er geen zin meer in mijn weken te slijten met alleen trainen. Ik ben gevoelsmatig klaar met het profvoetbal. Mijn situatie is uitzichtsloos. Vitesse verleent haar medewerking aan ontbinding van mijn contract. De KNVB beslist hopelijk snel of ik na de winterstop in de hoofdklasse mag spelen."

Op 17 februari 2007 speelde Van Mourik zijn enige en uiteindelijk laatste wedstrijd in het eerste elftal van Vitesse. Onder Hans Westerhof die sinds afgelopen zomer coach was, en inmiddels is vervanger door Theo Bos, kwam Van Mourik niet in de plannen voor. "Ik heb er alles aan gedaan. Ik richt mij nu op een maatschappelijke loopbaan. Daarom zie ik er ook geen heil in op zoek te gaan naar een club in de eerste divisie."

Van Mourik heeft in Arnhem nog een contract tot het einde van het lopende seizoen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!