Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Twente weigert ook tweede bod op Elia


6 januari 2009 - FC Twente heeft ook een tweede bod van Ajax op Eljero Elia naast zich neergelegd. Bij monde van technisch manager Danny Blind verhoogde Ajax een eerder bod van 5 miljoen euro tot 6,5 miljoen euro. FC Twente denkt minimaal het dubbele te kunnen ontvangen.

Eerder werd door Twente-voorzitter Joop Munsterman het bod van 5 miljoen euro 'een belediging' genoemd, met deze verhoging zal de club opnieuw niet te spreken zijn over de handelswijze van Ajax. De club lijkt het nieuwe slachtoffer van Ajax te gaan worden nadat het vorig jaar FC Groningen al min of meer leegroofde met Suarez, Silva en Lindgren.

Overigens wil FC Twente het contract met Elia nog graag verlengen, binnenkort wordt daar ook over gesproken. Elia heeft evenals Wout Brama, waarmee ook gesproken gaat worden, in Enschede nog een contract tot de zomer van 2010. FC Twente wil de contract opwaarderen en verlengen tot de zomer van 2012.


Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!