Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Twente betwist nieuw contract Wielaert


7 januari 2009 - De clausule in het nieuwe contract van Robbie Wielaert is officieel nog niet in werking getreden. Twente-voorzitter Joop Munsterman heeft namelijk laten weten dat het contract nog niet door hem is getekend waarmee het rechtsgeldig zal worden.

In december tekende Wielaert bij FC Twente een nieuw en verbeterd contract tot de zomer van 2012, hierin i seen gelimiteerde transfersom van 3 miljoen euro opgenomen. De handtekening van Joop Munsterman ontbreekt echter nog. "En dus is er geen contract," zegt de preses van FC Twente in het Algemeen Dagblad. "Het is vreemd dat Ajax een speler bij ons weg wil halen op grond van een bepaling waaraan ik mijn goedkeuring nog niet heb gegeven."

Opvallend is het wel want op 19 december maakte FC Twente al bekend het contract met Wielaert verlengd te hebben. "Het klopt dat de handtekening van de voorzitter ontbreekt," aldus zaakwaarnemer Kees Ploegsma. "Maar we hebben een mondelinge overeenkomst met FC Twente. We zouden het contract rond de kerst officieel ondertekenen, maar dat is er door de drukte niet van gekomen."

Het lijkt erop dat FC Twente zich 'genaaid' voelt door Robbie Wielaert en diens zaakwaarnemer. Drie weken geleden tekende de aanvoerder een nieuwe verbintenis en nu wil de speler al profiteren van zijn gelimiteerde transfersom, wat 'immorreel' is. Ploegsma: "Feit is dat Robbie een goed gevoel bij FC Twente heeft, maar zich bij Ajax sportief en financieel behoorlijk kan verbeteren."

Ajax-manager Danny Blind is zich van geen kwaad bewust. "We hebben ons keurig bij de club gemeld en daarna bij de speler die ons heeft ingelicht over de transferclausules in zijn contract."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!