Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ten Cate: 'Jan Reker jokt'


7 januari 2009 - Panathinaikos heeft met verbaziging gereageerd op de uitspraken van Jan Reker, algemeen directeur van PSV. Reker stelede dat Panathinaikos linksback Mike Zonneveld gratis wilde overnemen van PSV. "Hij jokt", aldus de Nederlandse trainer van Panathinaikos, Henk ten Cate. "En ik kan het weten, want ik heb zelf met Reker gesproken."

Ten Cate vervolgt in De Telegraaf: "In Nederland is het gebruikelijk dat de hurende club het salaris overneemt en nog een bedrag overmaakt. PSV wilde dat wij het loon betaalden en een huursom van 450.000 euro. Dat is nogal veel voor een half jaar. Panathinaikos wil het salaris overnemen, extra betalen, maar géén 450.000 euro. Dat is Reker ook verteld. Hij zei nog: 'Wij vragen dit, omdat we zelf ook altijd de hoofdprijs moeten betalen'. Check het maar bij de zaakwaarnemer van Zonneveld - Edwin Olde Riekerink. Die weet er ook van."

Edwin Olde Riekerink bevestigde de lezing van Ten Cate in De Telegraaf.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!