Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ben Sahar: Zonder sterallures bij De Graafschap


7 januari 2009 - Eigenlijk was De Graafschap meer op zoek naar een aanvallende middenvelder maar toen de mogelijkheid zich voor deed om Ben Sahar te huren van Chelsea sloegen De Superboeren toe. Gisteren speelde de aanvaller al een helft mee in het met 1-0 gewonnen oefenduel tegen de Turkse koploper Sivasspor.

De international van Israel kan in eigen land niet meer over straat lopen, bij Chelsea ervaarde de aanvaller de jetset nu moet hij werken met de nuchterheid van De Graafschap. "Ik merk bij hem helemaal niks van sterallures. Ik heb het idee dat hij het zelfs prettig vindt om weer in de normale wereld te zijn", aldus De Graafschap-trainer Henk van Stee in De Telegraaf.

"Sahar is atletisch, snel, fysiek sterk en heeft een neusje voor de goal", aldus Van Stee. "Eigenlijk hadden we meer behoefte aan een aanvallende middenvelder, maar als trainer laat ik deze buitenkans niet lopen. Ik ga nu niet zeggen dat deze jongen ons in de eredivisie houdt. Maar als Chelsea met zo'n geweldig scoutingsapparaat deze jongen aantrekt, dan kan hij echt wel voetballen."

Sahar: "Ik wilde graag naar Nederland, omdat jonge talenten hier de kans krijgen zich te ontwikkelen. Op mijn zeventiende ben ik naar Chelsea gegaan en José Mourinho liet me debuteren in de Premier League. In één keer werd er veel van mij verwacht. Vooral in eigen land, waar ik niet meer rustig over straat kan. Achteraf had ik beter een tussenstap kunnen maken in plaats van direct naar zo'n grote club als Chelsea te gaan."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!