Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Biseswar heeft geen haast met bijtekenen


7 januari 2009 - Diego Biseswar leefde dit seizoen helemaal op bij Feyenoord. Uit een uitzichtloze positie knokte de aanvaller zich terug. Nu heeft Biseswar nog een contract voor een aantal maanden en kan de aanvaller zelfs profiteren van een lucratieve Bosman-transfer. Hoewel Feyenoord de speler graag langer wil binden, neemt Biseswar rustig de tijd.

Feyenoord wil niets liever dan de aanvaller binden. Biseswar in het Algemeen Dagblad: "Ik ben er gewoon nog niet uit. Wanneer dat moment komt, weet ik niet. Misschien volgende week, misschien later. Ik wacht op mijn gevoel. En ik maak me er ook niet zo druk om."

Er bestaat een mogelijkheid dat Feyenoord de aanvaller al snel kwijtraakt, de club kan geen nee zeggen tegen een bod voor een speler die nog maar vijf maanden onder contract staat. "We zitten helaas in een positie waarin we niet vanuit kracht, maar vanuit zwakte moeten handelen," aldus trainer Gertjan Verbeek. "We kunnen een bod voor een speler niet zomaar naast ons neerleggen. Maar dat ik hoop dat hij blijft, lijkt me logisch. Hij is de man in vorm."

"Natuurlijk voelt het goed dat ik nu kan laten zien wat ik kan," zegt Biseswar. "Ook naar de mensen die destijds geen vertrouwen in me hadden. Maar het gaat om mezelf, om mijn eigen prestaties en mijn toekomst. Ik wil geen wraak nemen of zo. Zo denk ik niet."

Wel of niet een Elfstedentocht? Wed nu bij Unibet!

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!