Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Israelische markt ontdekt De Graafschap


8 januari 2009 - De komst van Ben Sahar kan De Graafschap niet alleen sportief maar ook zeker commercieel het nodige opleveren. De wedstrijden van de Superboeren worden namelijk live uitgezonden op de IsraŽlische televisie en een groot aantla bedrijven uit het geboorteland van Ben Sahar klopte inmiddels aan bij commercieel directeur Henk Bloemers.

"Ze hebben me al gevraagd wat het kost om reclameborden bij ons te plaatsen", zegt commercieel directeur Henk Bloemers van De Graafschap in De Gelderlander. "Ik heb al een prijsopgaaf gedaan en wacht het nu maar af. Het geeft ons nieuwe kansen en dat komt omdat Sahar in IsraŽl een echte vedette is. Ik ben blij dat we hem hebben kunnen huren. Kopen was voor ons geen optie. Hij is te duur voor ons", aldus Bloemers.

Wel of niet een Elfstedentocht? Wed nu bij Unibet!

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!