Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Jason Culina na dit seizoen weg bij PSV


8 januari 2009 - Jason Culina vertrekt aan het einde van het seizoen bij PSV. De Australisch international heeft dat laten weten aan trainer Huub Stevens. Culina geeft de voorkeur aan een terugkeer naar zijn vaderland waar hij zal gaan spelen voor Gold Coast United.

Culina liet het Stevens weten na afloop van een training in het Spaanse La Manga. PSV had Culina graag langer willen behouden en deed de multifunctionele speler ook een nieuwe aanbieding waarbij hij zijn contract met drie seizoenen kon verlengen. De vrouw van Culina kampt echter met heimwee en zodoende kiest de speler voor een driejarig avontuur bij Gold Coast United. Ook Dinamo Zagreb zou onlangs nog interesse hebben getoond.

Wel of niet een Elfstedentocht? Wed nu bij Unibet!

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!