Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Turkse droom Meric lijkt uit te komen


8 januari 2009 - Het heeft er alle schijn van dat ADO Den Haag publiekslieveling Hurus Meric kwijt is. Het Turkse Genclerbirligi klopte deze week bij ADO Den haag aan en beide clubs zijn het nagenoeg eens over een transfer van de 25-jarige aanvaller.

Meric maakte in de zomer van 2007 de overstap als een van de beste amateurvoetballers in Nederland en als speler van het roemruchte Turkiyemspor naar ADO Den Haag. De raspingelaar ontpopte zich al snel tot ene publiekslieveling, het was dan ook niet verwonderlijk dat ADO Den Haag de speler graag langer aan zich wilde binden.

De linkspoot heeft echter nog altijd een contract tot het einde van het seizeon en André Wetzel bevestigt in het Algemeen Dagblad dat 'de clubs heel ver zijn'. Wetzel: "ADO heeft er alles aan gedaan hem te behouden. Hursut kan namelijk een heel goede eredivisievoetballer worden. Maar tegelijkertijd besef ik ook dat dit een droom voor hem is en dat je hem zo'n droom niet mag ontnemen. De transfersom zal dus bescheiden zijn."

Meric is geboren in Amsterdam maar heeft Turkse roots. Het is voor de aanvaller een droom om ooit eens in Turkije te voetballen en daar lijkt het nu ook daadwerkelijk van te gaan komen. Genclerbirligi is afkomstig uit Ankara en won woensdag in Belek nog een oefenduel van Feyenoord, het werd 3-0.

Wel of niet een Elfstedentocht? Wed nu bij Unibet!

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!