Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Pascal Bosschaart is zwaar teleurgesteld


9 januari 2009 - Pascal Bosschaart reageerde zwaar teleurgesteld op de mededeling van zijn trainer Wetzel dat hij zich voorlopig maar moest melden bij de beloften van ADO Den Haag. Wetzel ziet geen toekomst voor Bosschaar bij ADO Den Haag, iets wat ook geld voor Virgilio Teixeira.

"Een voetballer wil voetballen, daar is hij prof voor geworden. Dan is het logisch dat je baalt als je niet meer tot de A-selectie behoort. Zijn mededeling viel me rauw op mijn dak," aldus Pascal Bosschaart die bij ADO Den Haag nog een contract heeft tot de zomer van 2010.

Bosschaart in het Algemeen Dagblad: "De trainer vind me niet goed genoeg voor een positie op het middenveld. Hij denkt bovendien dat ik een ander beeld van mezelf heb dan zo is. Ik ben enorm teleurgesteld. Dit had ik niet verwacht."


Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!