Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Edison Mendez kan PSV verlaten


9 januari 2009 - Edison Mendez mag PSV per onmiddelijke ingang verlaten. Mendez heeft al langer zijn zinnen gezet op een transfer en nu lijkt ook PSV mee te gaan werken aan een overgang. Mendez miste eerder deze week de eerste training van 2009 en werd vervolgens voor een week teruggezet naar de beloftenploeg.

Volgens Mendez kan zijn familie maar niet aarden in Eindhoven. Daarnaast speelt ook de zwakke gezondheid van zijn moeder in Ecuador een rol. De international van Ecuador wil dan ook graag terugkeren naar Zuid Amerika en PSV lijkt aan deze vraag gehoor te gaan geven.

Na de bekendmaking van Jason Culina dat hij na dit seizoen bij PSV vertrekt om voor Gold Cost United e gaan spelen en een eventuele transfer van Edison Mendez wil PSV zich graag versterken met Marcel Meeuwis van Roda JC. Ondanks dat er geen consensus is onder de technische leiding van PSV over Meeuwis, heeft algemeen directeur Jan Reker reeds contact gezocht.

PSV zocht inmiddels dus contact met Louis Laros, zaakwaarnemer van Meeuwis. Een transfer behoort dus tot de mogelijkheden." Maar wel alleen als Mendez of Culina is vertrokken", zegt Laros.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!